[VIDEO] Pemandu bas di pukul beramai-ramai di R&R Gambang - Randau Sarawak

Breaking

Tuesday, December 25, 2018

[VIDEO] Pemandu bas di pukul beramai-ramai di R&R Gambang

Pemandu bas dipukul beramai-ramai oleh geng abang kepada salah seorang pelayan kedai yang mengadu kepada abangnya dia dilempang oleh pemandu bas.

Tetapi menurut saksi yang berada di Gerai no 6 R&R Gambang, pemandu bas itu tidak tidak menyentuh pun pelayan tersebut.

Ini seperti apa yang ditulis oleh saksi berkenaan:


"Kisahnya, pemandu bas ni order makan pelayan tu dengan biadap sound "sabarlah babi".

Driver bas tu pun bengang le bila kena sound "babi" dengan budak2, dia sound balik le "jangan kurang ajar, aku lempang kang".

Dia cakap je nak lempang tapi tak lempang pun..
tak usik pun budak tu..

So, bila driver bas ni dah selesai minum nak pergi ke bas dia datang le geng2 abang budak tadi sound dan terus pukul...nasib baik le badan dia besar jugak...




Lihat Video:
https://vimeo.com/308151252

No comments:

Post a Comment